Luna decembrie aduce cu sine magie si bucurie care il invadeaza si pe cel mai ocupat om din lume. Orasul este invaluit de o atmosfere feerica care-ti cuprinde sufletul. Oamenii zmabesc, e luna cadourilor. Luminite, casute de lemn cu ceaune aburinde, vin fiert, zambete si miros de brad te fac sa uiti ca decembrie, desi o luna cam friguroasa si posomorata pentru gustul meu, ne face pe toti sa ne in povesti.

O sa spuneti ca Mos Craciun nu exista dar eu, tin sa va contrazic ba mai mult de atat, i-am vazut si casuta. Da, este chiar aici la Iasi, pe strada Stefan Cel Mare, plina de luminite si jucarii. Am vazut-o si mi-a trezit o stare deosebita, caci mi-a amintit de copilarie si de serile in care scriam acea scrisoare Mosului. Si mi-am amintit si de mama care avea grija sa o puna la posta ca sa ajunga la timp. Cata mobilizare de forte sa faci un suflet de copil fericit?! Ce imi doream atunci? Papusi, cat mai multe, pentru ca-mi placea la nebunie sa le pieptan si sa le aranjezi chiar daca de cele mai multe ori aceste experimente le lasau fara par in cap. Va mai aduceti aminte? Apoi, odata cu capatarea dexteritatii necesare, am trecut la impletituri pe care deja le incercam pe propria piele sau dupa multe insistente, pe capul mamei.

Cred ca de atunci am inceput sa acord o atentie deosebita parului. Am inceput cu samponul pe care-l folosesc, tratamente home-made sau din salon si pana la tunsul capetelor la fiecare doua luni. Cred ca, parul este cartea de vizita a femeii si generatorul de emotii pozitive. Cine a vazut vreodata o Cosanzeana suparata? Si ca tot vorbeam de par ca al Cosanzenei, cu siguranta cel putin o data ati admirat volumul sau buclele perfecte din parul unei astfel de femei. Ce-ati spune daca v-as zice ca aceste efecte se pot obtine si daca va aranjati acasa? Cred ca de Craciun dorintele se implinesc asa ca i-am scris si eu Mosului despre produsul pe care il consider un must have al oricarei femei care se respecta: Curl Secret de la BaByliss. In mod normal imi usuc si aranajez parul cu feonul si peria pentru coafat ceea ce implica destul de mult timp iar cu ajutorul Curl Secret folosit pe parul uscat as obtine bucle superbe intr-un timp foarte scurt. Numai cand ma gandesc cat timp si efort as economisi.

Sa vedem daca scrisoarea ajunge la timp pentru ca la petrecerea dintre ani sa am o coafura irezistibila si desigur sa impartasesc si cu voi, cum e sa-ti aranjezi parul in doar cateva minute.

Urmariti-ma pe blog si pe pagina mea de facebook daca vreti sa aflati din timp ce mi-a adus Mosul.

Photo: Andrei Cucu

(Visited 20 times, 1 visits today)

Comments

comments