Cata bucurie poate aduce toamna. Legume si fructe din belsug, culori si diversitate si o groaza de vitamine, suficiente incat sa ne “facem plinul” pentru iarna care vine. Un alt avantaj al toamnei este ca putem cumpara produse specifice agriculturii noastre ceea ce inseamna o calitate mai buna si un pret mai avantajos. Cu mai putin de 10 lei am cumparat ingredientele necesare pentru salata de toamna cu pere, nuci, spanac si mustar.

Ingrediete:

3 lingura de ulei de masline
2 linguri de otet de mere
1 lingura de mustar Dijon
1 lingura de miere de albine
½ lingurita de sare
¼ lingurita de piper negru macinat
1 para
Aprx. 300 gr baby spanac
½ cana de miez de nuca

Sa incepem…

1. Incinge tigaia la foc mediu (fara ulei!) si adauga miezul de nuca pe care il vei adauga in salata. Amesteca in continuu pana cand miezul capata o culoare mai inchisa apoi stinge focul.
2. Intr-un bol mai mic amesteca uleiul de masliine, otetul de mere, mustarul, mierea, sarea si piperul pana cand obtii o pasta omogena. Acesta este dressing-ul pentru salata.
3. In bolul pentru salata adauga restul ingredientelor: spanac, para taiata felii si nucile si asezoneaza cu dressing-ul pregatit anterior.

Daca vei incerca sa gatesti aceasta salata, as fi curioasa sa aflu parerea ta pe care o poti scrie in comentarii.
Pofta buna!

(Visited 37 times, 1 visits today)

Comments

comments