Ingrediente

Rosii 350 gr de dimensiuni si culori diferite – 63 calorii
– 3.2g proteine
– 0.7g lipide
– 13.7g carbohidrati

1 mana de telina cu tot cu frunze (70 g) – 9.8 calorii
– 0.5g proteine
– 0.1g lipide
– 2.4g carbohidrati

20 ml ulei de masline extravirgin – 164.8 calorii
– 0g proteine
– 18.3g lipide
– 0 carbohidrati

2 lingurite (15 gr) otet balsamic – 10.1 calorii
– 0g protein
– 0g lipide
– 2g carbohidrati

Sare si piper

Total: 247.7 calorii
Proteine: 3.7 grame
Lipide: 19.1 grame
Carbohidrati: 18.1 grame

Reteta:

Spalati bine rosiile si taiatile in jumatate pe cele mici, in patru pe cele mari. Adaugati telina taiata rondele si frunzele intregi dupa care uleiul si otetul balsamic. Amestecati cu grija ingredinetele. Adaugati sare si piper dupa fust.

Recomandare: Aceasta salata poate fi consumata alaturi de carne slaba sau peste.

– Rosiile sunt un aliment usor acid
– Frunzele de telina sunt bogate vitamina A, in timp ce tulpinile sunt o sursa excelenta de vitamina B1, B2, B6 si C la care se adauga potasiu, acid folic, calciu, magneziu, fier, fosfor, sodiu si aminoacizi esentiali.

Pofta buna!

Comments

comments