Hrisca 125 gr (1 canita medie) – 428.8 calorii
– 16.5 proteine
– 4.3 lipide
– 89.4 carbohidrati

Castraveti proaspeti  100gr – 12 calorii
– 0.6 proteine
– 0.2 lipide
– 2.2 carbohidrati

Ulei de masline 20 gr – 168.8 calorii
– 0 proteine
– 18.3 lipide
– 0 carbohidrati

Dovlecel 100 gr – 12 calorii
– 1 proteine
– 0.1 lipide
– 2 carbohidrati

Ardei gras galben 50 gr – 13.5 calorii
– 0.5 proteine
– 0.1 lipide
– 3.1 carbohidrati

Broccoli 100 gr – 30 calorii
– 2.8 proteine
– 0 lipide
– 6.6 carbohidrati

Patrunjel proaspat (1 legatura) aprx 30 gr – 10.8 calorii
– 0.9 proteine
– 0.2 lipide
– 1.9 carbohidrati

Sare si piper dupa gust

Total:

Calorii – 675.9

Proteine – 22.3

Lipide – 23.2

Carbohidrati – 105.2

Fibre – 18.3

Reteta:

Fierbeti hrisca iar dupa o lasata sa se “aseze”. Spalati legumele , curatati-le de seminte (unde este cazul) si taiati-le marunt. Tocati marunt patrunjelul. Acum, amestecati toate ingredientele in bolul de salata adaugand uleiul, sare si piper dupa gust,putina zeama de lamaie. Amestecati bine totul si salata este gata.

Recomandare:

  • La fierbere hrisca isi dubleaza volumul
  • Aceasta salata poate fi considerate o masa completa sau poate fi consumata alaturi de un peste slab / carne slaba la gratar

Pofta buna!

 

Comments

comments