Ingrediente:

Struguri albi 150gr – 103 calorii
– 1.1g proteine
– 0.3g lipide
– 27.2g carbohidrati

Pere 150 gr – 87 calorii
– 0.6g proteine
– 0.2g lipide
– 23.3g carbohidrati

Spanac 75 gr – 18.8 calorii
– 2.6g proteine
– 0.2g lipide
– 1.5g carbohidrati

Gorgonzola 15 gr – 52.5 calorii
– 3.2g proteine
– 4.2g lipide
– 0.2g carbohidrati

Lamaie 100 gr – 29 calorii
– 1.1g proteine
– 0.3g lipide
– 9.3g carbohidrati

Ulei de masline 10 ml (o lingura) – 82.4 calorii
– 0g proteine
– 9.2g lipide
– 0g carbohidrati

Total: 373.2 calorii
Proteine: 8.6 grame
Lipide: 14.4 grame
Carbohidrati: 61.5 grame

Reteta:

Spalati frunzele de spanac si legumele. Taiati boabele de struguri in jumatate iar perele si branza in cuburi. Puneti mai intai spanacul in bolul de salata dupa care adaugati legumele si branza.

Dressing: ulei de masline si zeama de lamaie

Amestecati bine uleiul de masline si zeama de lamaie. Dupa gust, puteti adauga putin piper macinat.
Adaugati dressingul in bolul de salata si amestecati cu grija pentru a pastra bucatelele de branza intacte.

Recomandare: salata este potrivita pentru a fi consumata in prima jumatate a zilei.

Pofta buna!

Comments

comments