“Sunt convinsa ca intretinerea sanatatii fizice se face prin gasirea raportului ideal dintre modul de alimentare si exercitiu fizic. Ghidata de acest gand si datorita experientei mele ca instructor, am creat programul de exercitii Reshape care este dedicat slabirii, remodelarii si tonifierii musculare.”

Reshape Studio este cel mai recent studiou de sport deschis in Iași în cadrul căruia se desfășoară:

  • Antrenamente de grup (6 persoane)
  • Antrenamente individuale
  • Antrenamente semi-private (2 persoane)

Datorită amplasării acestuia, accesul spre studiou este facil,  în proximitate fiind atât stația de tramvai din Piața Unirii, cât și stațiile de autobuze de pe Bulevardul Independenței (aproximativ 5-7 minute de mers pe jos) și de pe Stada Palat (5-7 minute de mers pe jos). Deși nu dispunem de locuri proprii de parcare totuși, din experiența clientelor noastre vă putem spune că acestea pot fi găsite chiar și la ore de vârf (17-19) așa cum ne aflăm la distanțe egale față de parcarea Victoria (din Piața Unirii), Teatrul Național și Hotelul Unirea (parcare cu plată).

Programul de antrenament Reshape

Programul de antrenament reshape presupune exerciții cu propria greutate a corpului iar în funcție de condiția fizică inițială, se folosesc diverse accesorii (gantere, benzi elastice, săculeți pentru gleznă, etc). Pe parcursul antrenamentului participantele sunt ghidate și supravegheate de către instructorii noști: Rada Baltag și Iuliana Acasandrei. De asemenea, pentru monitorizarea lunară a progreselor, în fișa personală sunte înregistrate greutatea și circumferințele.

Abonamentul Reshape

  • Abonamentul de grup include 12 antrenamente
  • Abonamentul individual și cel semi-private include 10 antrenamente

Toate abonamentele sunt valabile 30 de zile calendaristice.

Program de lucru

Antrenamente de grup se țin de luni până vineri începând cu ora 16:00, 17:00, 18:00, 19:00. Durata unui antrenament este de 50 de minute.

Antrenamentele individuale și antrenamentele semi-private se stabilesc în funcție de disponibilitatea participantelor și a instructorului, la orice oră a zilei, inclusiv și sâmbăta.

Prețuri abonamente:

  • Abonament de grup, 12 antrenamente – 179 lei
  • Abonament individuale, 10 antrenamente – 550 lei
  • Abonament semi-privat, 10 antrenamente – 300 lei / persoana

Prezența la antrenamete se face în baza unei programări prealabile care se poate face printr-un mesaj atât la numărul 0735-023-397 cât și pe pagina de facebook Reshape Studio.

Nutriție

Pentru că tema alimentației este una care interesează pe toți iar în amalgamul de informații disponibile este tot mai ușor să ne dezinformăm, Rada Baltag, instructor și studentă a Facultății de Nutriție și Dietetică în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași, va organiza întruniri lunar sau la cererea clientelor în care vor fi abordate diverse subiecte din acest domeniu. Aceste întruniri vor fi incluse în costul abonamentelor iar accesul este rezervat doar clientelor Reshape Studio.

Dacă ceea ce facem noi, corespunde dorințelor voastre, atunci vă invităm și la un antrenament de probă care este gratuit și cu sigurantă o să ajute să luați o decizie.

Pentru a lua legatura cu mine sau pentru a te inscrie la o sedinta de proba Reshape, completeaza acest formular si-ti voi raspunde in cel mai scurt timp.

Nume si prenume * (required)

Email (required)

Subiect

Mesaj

Cod recaptcha

Adresa: Stefan Cel Mare 13 (reper: magazinul NELMAR)

Telefon: 0735-023-397

(Visited 1,417 times, 1 visits today)