Se zice ca prietenii ne sunt surori si frati din alta viata, o fi sau sau nu asa, nu stiu, dar, stiu ca este o adevarata binecuvantare sa intalnesti oameni care indiferent de ce se intampla in aceasta viata, iti sunt alaturi.

Eu, ma consider o norocoasa pentru ca am asemeni oameni alaturi de mine. Aceste prietenii s-au creat de la sine, absolut natural si firesc. Prietenii frumoase, transparente, reciproce si care au trecut testul distantelor si a timpului. Sunt binecuvantata sa am prieteni cu care, chiar daca nu reusesc sa vorbesc zilnic, uneori trec si saptamani fara sa ne auzim si totusi, atunci cand ne intalnim e ca si cum am fost alaturi in tot acest timp. Este un sentiment de nedescris sa stii ca in orice zi, la orice ora poti avea incredere in cineva, poti gasi alinare sau pur si simplu ai cu cine bea un pahar de vin dupa o zi de munca.

Prieteniile adevarate nu se creeaza, ele apar fara sa ne dam seama.

O plimbare pana la statia de autobuz, un zambet, un mesaj, orice poate fi inceputul unei prietenii. Asa a fost in viata mea. Acum patru ani, o plimbare pana la statia de autobuz mi-a adus in viata o prietena care astazi, datorita job-ului inconjura lumea si ne auzim foarte rar din cauza diferentelor de fus orar dar, ne vorbim zilnic, cu gandul. Un breloc, mi-a adus o alta prietena cu care, sarbatorim sase ani de prietenie. Prietenii mature, in care ne respectam intimitatea fiecareia si nu intram cu bocancii in suflet. Ne acceptam cu bune, cu rele si ne completam pentru ca o prietenie, nu inseamna sa stii toate detaliile din viata celuilalt dar sa stii sa te bucuri, sa te mandresti, sa sustii si sa-i fii alaturi atunci cand are nevoie de tine.

Va doresc tuturor sa va intalniti sora/fratele de suflet si sa simtiti bucuria de a avea prieteni. La multi ani dragile mele prietene!

prietenie

(Visited 53 times, 1 visits today)

Comments

comments