Cea de-a doua sugestie vine din partea makeup artist-ului Iolanda Iacomi care ne recomanda sa alegem machiajul care pune accent doar pe o singura zona a fetei: buzele sau ochii. In acest fel veti obtine un machiaj echilibrat si de bun gust.

Buze senzuale

Puteti alege un ruj mat, in nuante inchise, puternice precum rosu burgund, rosu vin sau pruna. Aceasta alegere este perfecta pentru femeile care-si doresc sa iasa in evident si sa opreasca privirile pentru mai mult timp.
Daca alegeti sa puneti accent pe ochi atunci adaugati volum buzelor cu ajutorul creionului si a glossului care va oferi o stralucire discreta.

 

Un strop de glitter

Pentru machiajul de Revelion puteti include glitter-ul cu incredere. Acesta poate fi folosit pe pleoape impreuna cu eyeliner-ul trasat foarte discret. Daca va doriti sa straluciti un pic mai mult, puteti aplica un strop glitter si pe buze.
Nuantele in trend sunt cele de argintiu si auriu. Alegeti-l pe cel care se potriveste cel mai bine cu atmosfera si starea de spirit pe care o aveti.


Sprancene naturale

Anul 2016 a readus sprancenele naturale si voluminoase in prim plan. Vom pastra aceasta tendinta si in seara de Revelion adaugandu-le un pic de culoare cu ajutorul fardului sau creionului pentru sprancene. Pentru a se armoniza cu intregul look, culoarea sprancenelor trebuie sa fie apropiata de cea a parului.

 

Oricare ar fi alegerea voastra, important e sa va simtit bine si sa va distrati pana-n zori caci, cum veti intalni anul nou asa si-l veti petrece.

Pentru a lua legatura cu Iolanda scrieti-i un mesaj pe pagina de facebook Iolanda Iacomi Makeup Artist

Foto si editare: Dan Filipciuc (Young Creative Photography (click aici) )

 

(Visited 84 times, 1 visits today)

Comments

comments