Întrebări frecvente

Cum se face plata?

Pentru consultațiile online, plata se face integral prin transfer bancar. După confirmarea plății, primești pe e-mail formularul de evaluare. 

Pentru consultațiile la cabinet, plata se face în ziua consultației.  

Cum fac programarea?

Pasul 1 → Completează formularul din rubrica Contact sau din pagina Servicii.

Pasul 2 → Alege tipul de evaluare dorit.

Pasul 3 → Introdu ziua și ora la care ai dori să stabilim consultația.

Pasul 4 → Așteaptă să iau lua legătura cu tine pentru confirmare.

Nu ești sigur dacă te pot îndruma?

Întreabă-mă și vei primi lămuriri direct de la mine.

Înainte de a-ți face programarea, completează formularul din rubrica Contact, scrie Help la rubrica Subiect, adresează-mi o întrebare și voi reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp.

Cum pot fi sigur că voi obține rezultatul dorit?

Vei primi recomandări bazate pe expertiza mea și documentație științifică. Programul de nutriție este adaptat ținând cont de starea ta de sănătate, stilul tău de viață și consultul inițial.

Însă, implicarea și dedicarea ta sunt cruciale pentru atingerea rezultatelor dorite. Cu alte cuvinte, odată ce vei primi planul și recomandările, mingea este la tine. Dorința trebuie să pornească din tine. Tu ești cea care vei pune în aplicare recomandările, nu ceilalți.

Ce fac dacă respect doar parțial recomandările primite?

Vei obține un rezultat parțial. Partea bună este că dacă vei fi sincer/ă cu tine însuți / însăți și cu mine, vom reuși să reechilibrăm situația astfel încât să-ți poți continua parcursul fără probleme. 

Ce se întâmplă dacă întârzii?

Timpul alocat consultației rămâne același chiar și în caz de întârziere.

Convenabil este să te asiguri că ajungi la timp la ora stabilită a consultației. Consultația „pe repede înainte” între două alte programări, nu este posibilă. 

Ce voi primi în urma consultației?

Vei primi recomandări alimentare și variante de mese pe care să te poți baza în prima etapă a colaborării. Te încurajez să-ți creezi și propriile mese bazându-te pe recomandările pe care le primești.

Va trebui să cântăresc alimentele?

Pentru a avea un control cât mai bun și pentru a aprecia cât mai corect porția, da. Recomand folosirea cântarului de bucătărie și încurajez folosirea acestei metode cel puțin în prima etapă a colaborării. Scopul este ca tu să înveți și să dezvolți abilitatea de a aprecia corect și vizual porția de alimente care ți se potrivește ca apoi să te poți descurca și fără cântar.