La primul antrenament online, a fost ca la primul antrenament de acum 8 ani. Emotiile ma copleseau insa totodata, mi-au dat puterea si convingerea ca ideea mea este suportabil de indrazneata si pot merge mai departe.

Daca imi spunea cineva acum 1 an ca voi tine antrenamente online, radeam si treceam la alt subiect pentru ca mintea mea, pur si simplu nu era pregatita si nu putea intelege cum ar fi posibil asa ceva. De fapt, nici eu nu-mi lasam sansa sa vad lucrurile din alta perspectiva. Gandul ca un antrenament se poate desfasura DOAR intr-o sala de sport, era asemeni unei axiome pentru mine, nemaivorbind de faptul ca, gaseam tot felul de argumente “concludente” pentru ca o asemenea ideee sa nu existe. Dar, uite ca timpul, nevoia si cateva carti citite au aranjat lucrurile exact asa cum trebuie sa fie. Astazi, ambele forme de antrenament convietuiesc in pace si armonie.

Acum, cand fetele de la antrenament imi spun “Rada, ce bine ar fi daca ai veni cu mine si in vacanta” le spun ca pot fi oriunde, oricand. Pot “veni” si acasa cand nu au chef sa iasa sau atunci nu reusesc sa ajunga la ora X la sala. Este adevarat ca acum, in online, practic doar antrenamentul individual bazandu-ma la fel pe argumente bine construite insa a venit momentul sa mai fac un pas inainte. Recunosc ca un antrenament online “in grup” va fi si pentru mine o experienta noua care cu siguranta ma va revigora dar in aceeasi masura, sunt convinsa ca si de partea cealalta a monitorului, participantele vor descoperi inca o modalitate prin care se pot apropia de sport si de un stil de viata mai sanatos.

Asadar, dragi femei, va invit sa ne antrenament impreuna de oridunde ati fi caci asta mai putin conteaza. Important este sa aveti o conexiune buna de internet si un Skype ID. Participarea la sedinta online se face doar in baza acestui fomularului (click aici). Sedinta este gratuita asa cum, imi doresc ca participantele la aceasta sedinta sa-si poata face o parere corecta despre antrenamente Reshape Online.

Numarul de inregistrari este limitat si se pot face doar pana pe 9 august 2017 dupa care, voi reveni cu un mesaj pentru a anunta ziua si ora la care ne vom conecta.

Si un mic sfat, lasati gandurile despre “cum va fi?”, “oare o sa ma pot sincroniza?”, “o sa rezist?” si multe altele. Totul este mul mai simplu si usor decat va imaginati.

Sursa foto: www.moovpt.com

Health & Beauty Blogger

Comments

comments