Iertata-mi fie absenta de pe blog dar, sesiunea isi face treaba si-mi rapeste tot timpul care si asa nu-mi dau seama cum trece iar pentru ca lipsa mea sa fie compensata, am zis sa va recomand cateva filme pe care le-am vazut sau intentionez sa le vad.

Voi incepe cu un film proaspat aparut pe care inca nu am apucat sa-l vad. M-am uitat la trailler si mi-am dat seama ca in acest weekend trebuie sa fiu in sala de cinema. Nu o sa scriu nimic despre el doar las traillerul sa vedeti ce stare va transmite.

1. Collateral Beauty

2. Dirty Granda

este o comedie la care am ras in timpul cat si dupa ce am iesit din sala de cinema. Glumitele lui Robert De Niro (bunicul) sunt un pic dirty dar in limita bunului simt. Chiar si asa as evita sa-l privesc cu sora-mea de 15 ani daca intelegiti ce spun.

3. The Pursuit of Happyness

Un film din 2006 pe care-l revad cu aceeasi intensitate si emotie. Un film despre viata, putere a spiritului si demnitate. Oricine se regaseste in aceasta proiectie si gaseste fraza care-l defineste cel mai bine. Eu am gasit urmatorul fragment: “Determinarea este cea mai puternica arma pe care nimeni nu ti-o poate lua.”

4. The Book Thief

Film din 2014 despre recaptarea increderii, curaj si prietenie in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Veti intalni o fata blonda, cu ochi albastri care este infiata dupa moartea mamei sale iar singurul lucru care o mai leaga de trecutul ei linistit si fericit este o carte. Pentru Liesel cuvintele si imaginatia devin singurul mod de a evada din valtoarea evenimentelor care se petrec in acea perioada.

5. Joy

Acest film este descris drama/fictiune dar pentru mine a fost mai mult decat o inspiratie. Doua ore si patru minute in care esti invatat sa lupti pentru visele tale si sa crezi in ele. Nimic nu se intampla peste noapte dar noi, oamenii, avem o putere pe care putini dintre noi o folosesc, puterea credintei.
“Lumea nu-ti este datoare cu nimic” cuvinte pe care ar trebui sa le tinem minte.

Cu siguranta mai sunt o sumedenie de filme bune care merita tot timpul vostru si va indemn sa-mi faceti si voi cate o recomandare de film in comentarii pe pagina de facebook

O saptamana frumoasa va doresc si ne scriem in curand.

(Visited 45 times, 1 visits today)

Comments

comments