De cand am deschis, am reusit sa vorbesc despre studiou doar prin intermediul a catorva poze si postari pe facebook, nereusind sa ofer toate detaliile despre amplasare, tipuri de antrenamente si altele. Asa ca, o sa le iau pe rand.

Dorinta de a avea propriul spatiu de antrenament, mi-a aparut pe la 19 ani, atunci cand ma pregateam sa devin instructor. Apoi, odata cu experienta, s-a conturat si tabloul final despre cat de mare vreau sa fie spatiul, cate persoane sa participe in acelasi timp la antrenament, echipament, tip de antrenament, etc. Adunate toate la un loc si cu sprijinul celor apropiati am reusit sa transform acele ganduri in Reshape Studio Iasi in cadrul caruia sunt trei forme de antrenament:

  1. Antrenament in grup (numarul maxim de participanti – 6)
  2. Antrenament individual (un singur participant)
  3. Antrenament semi-privat (doi particpanti)

Ce presupune un antrenament reshape si cat timp dureaza?

Durata unui antrenament este de 50 de minute, timp in care, se practica exercitii dedicate anumitor grupe musculare. De asemenea, pentru a ne convinge de eficienta antrenamentului, monitorizam si pulsul participantelor. Vorbesc la plural pentru ca in zilele de luni, miercuri si vineri la antrenamentele de grup va intalniti cu colega mea Iuliana.

Ca orice antrenament, acesta este alcatuita din: incalzire, exercitii la saltea si exercitii de relaxare in partea de incheiere. In tot acest timp, se lucreaza cu greutatea proprie a corpului iar in functie de conditia fizica individuala, se folosesc accesorii precum gantere de diferite greutati, benzi elastice care la fel se deosebesc prin gradul de rezistenta si alte accesorii, astfel incat, chiar si la antrenamentul de grup, reusim sa adaptam intensitatea efortului dupa experienta fiecarei participante.

Unde este Reshape Studio?

Pentru ca facebook a indexat putin diferit localizarea studioului iar pe unele dintre voi v-a dus prin spatele Mitropoliei, vreau sa stiti ca Reshape Studio se afla in centrul Iasului pe Bulevardul Stefan Cel Mare si Sfant 13 iar ca reper este sediul Elefant Iasi si magazinul NELMAR alaturi de care este si gangul in care trebuie sa intrati. In cautarile Google veti identificat si imaginea sau ne puteti suna oricand la numarul 0735-023-397 (de luni pana vineri) si lasa un mesaj pe pagina noastra de facebook.

In cat timp se vad rezultatele?

Aceasta, este a doua, cea mai frecventa intrebare care imi este adresata iar raspunsul este si va fi: “in functie de straduinta fiecaruia.”. Eu si Iuliana va putem oferi suportul necesar prin programul de exercitii pe care l-am gandit impreuna, prin explicarea anumitor procese, prin monitorizare si prin discutiile despre alimentatie insa rezultatul final depinde si de voi.

Noi va invitam la un antrenament de proba, care este gratuit pentru a va ajuta sa faceti o alegere dintre varietatea de sali de sport din Iasi si pentru ca inainte de a va decide care tip de activitate fizica vi se potriveste, cel mai bine este sa: experimentati, caci cea mai preferata varianta, este cea pe care o faceti cu placere.

Pentru a va inscrie la antrenamentul de proba e suficient sa ne lasati un mesaj pe pagina noastra de facebook: Reshape Studio.

Va doresc o zi frumoasa si retineti:

Antrenati-va eficient, alimentati-va echilibrat si bucurati-va de rezultat!

(Visited 295 times, 1 visits today)

Comments

comments