Ca orice blog respectabil trebuie sa existe si acesta rubrica “Despre mine” sau ale mele cinci minute. Cine sunt? Ce fac? Ce am realizat si de ce am decis sa am un blog?

Sunt Rada, nascuta la Chisinau, Republica Moldova, proaspat studenta la Facultatea de Medicina, specializarea Nutritie si Dietetica in cadrul Universitatii “Grigore T. Popa” din Iasi. Desi intotdeauna imi spuneam ca domeniul stiintei este departe de mine, acum, sunt fascinata de aceasta lume unde gasesc raspuns la multe dintre intrebarile care-mi dadeau batai de cap. Un lucru este sigur, organismul uman este independent si isi are propria inteligenta cu reguli simple dar complexe in acelasi timp.

Pana a fi studenta pentru a doua oara, mi-am construit cariera in domeniul sportului fiind la inceput instructor de shaping si coordonator al evenimentelor sportive outdoor in cadrul companiei in care lucram iar din 2014 m-am mutat la Iasi pentru dezvoltarea proiectului Lady Sport Club in cadrul caruia am dezvoltat alte doua proiecte proprii: “Alege sa slabesti sanatos” in colaborare cu Daniela Macsim si “Flash Mobility – O ora de sport in aer liber” dar, lucrurile s-au schimbat si a trebuit sa plec din acest minunat proiect “Lady Sport Club” insa am lasat in urma o comunitate de femei care au imbratisat sportul si care sunt ambasadoarele modului activ de viata. De asemeni am lucrat si in domeniul jurnalismului online asa cum, prima specializare pe care am obtinut-o in urma studiilor de la Universitatea de Stat din Republica Moldova a fost cea de Jurnalist. Am scris pentru rubrica de sport si sanatate iar acest blog este o continuitate a tot ce am facut si ce voi face.

Mi-am propus sa scriu despre sport, nutritie, frumusete si lifestyle bazandu-ma pe experienta acumulata in toti acesti ani si propriile experimente, de la masti cu vitamine si galbenus de ou pana la incercarea diverselor crème cu efect de slabire si anticelulitice. Da, am incercat de toate pentru ca imi place sa am grija de mine si pentru ca, dintotdeauna am avut un exemplu, mama, modelul meu de disciplina, putere, feminitate si frumusete care face sport de trei ori in saptamana, merge la serviciu, gateste si are grija de casuta noastra.

Health & Beauty Blogger

Aparitii in presa: 

Proiecte proprii:

  • “Alege sa slabesti sanatos” proiect in colaborare cu Daniela Macsim – locul 3 in categoria Special Projects by Bloggers la “Digital Divas” 2016
  • “Flash Mobility” o ora de sport in aer liber,  in colaborare cu instructorii Lady Sport Club – 2 editii (evenimentul se desfasoara anual, in luna iunie)
(Visited 477 times, 1 visits today)