Dupa ce va inspirati din cele cinci conturi de instagram pentru motivatie si decideti sa va apucati de sport, aruncati un ochi si pe aici. Sunt blogurile culinare pe care le urmaresc iar unele retete le incerc in propria bucatarie.

Recunosc ca, de cele mai multe ori, fotografiile sunt factorul determinant ca sa gatesc. De mica am “avut pretentia” ca mancarea sa aiba gust bun dar, sa si arate bine asadar in alegerile pe care le fac tin cont si de partea estetica a mancarii.

In continuare, daca va place sa experimentati cu arome, texturi si sa fiti magicieni culinari, atunci aceste bloguri va pot ajuta cu idei, sfaturi si recomandari. Pana nu demult, nu prea gateam dar, o data cu facultatea de nutritie mi s-a deschis apetitul si am zis ca e timpul sa mut chimia din caiet in bucatarie.

Pentru mine, gatitul inseamna magie. Nu cred ca este cineva care sa respecte intocmai o reteta sau proportiile scrise pentru ca a gati, inseamna sa te lasi condus/condusa de emotie, instinct, stare de spirit.Uneori, ma bantuie gandul sa merg si la o scoala de bucatari dar, las totul in mainile Lui ca stie EL mai bine ce trebuie sa mai invat.Pana atunci, o sa scriu aici ce mai gatesc si cand si cum e cel mai bine sa mancam un fel sau altul de bucate, fara sa avem grija kilogramelor in plus.

Cele 5 bloguri culinare sunt:

Adrian Hadean www.adihadean.ro

Jamila Cuisine www.jamilacuisine.ro

Mazilique www.mazilique.ro

Gustverde.ro www.gustverde.ro

Lovefood.ro www.lovefood.ro

Ce-mi place cel mai mult la aceste bloguri este majoritatea retetelor sunt “fabricate” din ingrediente accesibile si aici ma refer atat la prêt cat si la posibilitatea de a le gasi in piete/magazine.

Eu va doresc pofta buna si dupa, va astept la antrenamentul Reshape by Rada Baltag 🙂

Mi-am pus in plan, in viitorul apropiat sa cunosc si lumea vinurilor, momentan e doar pe wishlist fara nicio data limita.

(Visited 137 times, 1 visits today)

Comments

comments