Ce inseamna BB cream? Inseamna ten luminos, ingrijit si protejat de razele ultraviolete. Astazi, acest produs a lansat un nou trend in industria beauty castigand teren in fata fondurilor de ten in special in randul tinerelor.

Eu una am inceput sa folosesc o crema BB de vreo jumatate de an si sunt incantata ce face cu tenul meu. Recunosc ca am aflat de existenta acestui produs datorita cadoului primit de la mama care era incantata de faptul ca dupa ce il aplici, uniformizeaza culoarea tenului si il simti in continuare hidratat. In plus, datorita ingredientelor, acesta se adapteaza cameleonic la nuanta tenului in doar 5 minute, cel putin, asa se intampla in cazul BB cream-ului pe care-l folosesc. Pe langa BB cream, folosesc si CC cream (separat una de cealalta) care acopera mai bine cearcanele si imperfectiunile. La DD cream inca nu am ajuns dar imediat cum o testez va spun si voua.

Acum, sa vedem cum functioneaza aceasta crema si cand e mai bine sa o folosim.

BB cream sau “beauty balm” a fost creat de catre un dermatolog german care si-a pus ca scop fabricarea unui produs casa sa aiba actiune dubla, de protectie si de acoperire-tratare a cicatricilor in urma unor afectiuni ale pielii.

O sa trec in revista cateva dintre calitatile acestui produs.

1. Factor de protectie solara

Daca pana de curand foloseam mai intai crema pentru protectie solara si apoi aplicam fondul de ten, acum, intr-un singur tub le am pe ambele ceea ce imi economiste timp si bani.

2. Acoperirea imperfectiunilor

Dupa mine, aici este cea mai notabila diferenta dintre un fond de ten si un BB cream, cel din urma avand o textura lejera, este potrivita pentru utilizarea de zi cu zi atunci cand dorim sa pastram naturaletea tenului fara a-l incarca. De asemenea, pentru zilele in care simtiti nevoie de a folosi un fond de ten puteti intrebuinta crema BB pe post de baza de machiaj. Eu una, nu mai folosesc fond de ten deloc caci am o pudra super faina pe care o aplic dupa ce folosesc BB cream-ul si in acest fel obtin efectul de acoperire pe care-l l-as obtine cu ajutorul fondului de ten.

3. Hidratare

Da, dupa ce aplici o crema BB iti simti in continuare tenul hidratat iar acest lucru se si vede.

Celelalte calitati va las sa le descoperiti singure. Ca si pret, acesta variaza de la un brand la altul. Am vazut BB cream-uri incepand cu 10 lei, ceea ce-l face un produs accesibil tuturor bugetelor.

Data viitoare vorbim despre CC cream pana atunci, va dau intalnire pe pagina mea de Instagram si facebook.

(Visited 457 times, 1 visits today)

Comments

comments