Din adolescenta am practicat diferite tipuri de sport, inot, baschet, am cochetat si cu atletica usoara pana am descoperit shaping-ul care mi-a placut atat de mult incat “m-a transformat’ in instructor si timp de sase ani am transmis si altor femei dragostea mea fata de sport.

Pentru cine nu stie, ca forma de exercitiu, shaping-ul este foarte apropiat de pilates doar ca are un ritm mai alert. De fapt, dintotdeauna mi-am dorit sa cunosc si pilatesul doar ca, din lipsa de timp nu am apucat sa merg la un astfel de antrenament.

Ca sa nu uit de aceasta pornire, am dat follow pe instagram la cateva fete fenomenale care imi sustineau dorinta prin demonstrarea unor exercitii fantastice. In plus, mi-am cumparat si o carte de pilates cu multe ilustratii si descrierea beneficiilor dar, nimic nu este mai bun decat practica. Acestea fiind spuse, am deschis facebook-ul si am facut o programare la prima mea ora de pilates.

Stiam doar in teorie ce urma sa se intample si ma bucur ca nu am incercat sa fac aceste exercitii dupa capul meu. Vreau sa va spun ca pilatesul este abracadabrant. Este bagheta magica pentru durerile de spate, de fapt, acesta a fost principalul motiv pentru care am ajuns in sala de pilates iar la sfarsitul orei eram ca noua.

Nu o sa va spun ce exercitii am facut, va las pe voi sa descoperiti acest sport. Daca va intrebati unde am mers, am fost la Tonus Plus.

(Visited 113 times, 1 visits today)

Comments

comments