Motivatia, e greu fara ea mai ales atunci cand ne gandim la sala de sport. Pana si cele mai sarguincioase fete care au grija de sine, mai au zile in care ocolesc ACEA strada. Pentru ca astfel de zile sa fie cat mai putine, am pregatit lista cu 5 dintre cele mai motivationale conturi de instagram pe care le puteti urmari pentru a va recapata motivatia de a mai face zece abdomene.
1. Kayla Itsines
@kayla_itsines

O urmaresc de vre-un an si jumatate si ma inspira de fiecare data. A reusit sa creeze o comunitate de milioane de femei care se antreneaza dupa programul ei de exercitii: “Bikini Body Trainig Guide”

2. Victoriasport
@victoriasport

Unde sunt prezentate exercitii practicate de catre ingerii Victoria Secret si desigur insusi prezenta acestor femei extraordinar de frumoase ma ambitioneaza. Nu cred ca exista om care sa se uite indiferent la Victoria’s Secret Fashion Show. In caz ca l-ati omis pe cel din 2016 va doresc vizionare placuta.
Enjoy it

3. Anna Victoria
@annavictoria

Pe feed-ul ei veti gasi video-uri cu exercitii pe care le puteti pune in aplicare acasa sau la sala de sport, poze cu mancare cat si poze before/after ale femeilor care ii urmeaza planul de antrenament

4. Tracy Anderson
@tracyandersonmethod

Inca nu m-am decis daca-mi place sau nu de ea in schimb, am gasit util contul ei datorita exercitiilor pe care le prezinta si din care am reusit sa ma inspir pentru crearea propriul program de exercitii

5. Body by Simone
@bodybysimone

Antrenoarea vedetelor de la Hollywood imparte si cu restul lumii din secretele antrenamentelor sale.

Sper ca v-ati recapatat motivatia si dorinta de a incepe sau de a continua stilul sanatos si activ de viata. Daca raspunsul este afirmativ atunci va invit sa ne antrenam impreuna incepand cu 15 ianuarie 2017 si sa umplem pagina Reshape by Rada Baltag cu rezultate pentru a motiva si inspira si alte femei.

(Visited 217 times, 1 visits today)

Comments

comments