Care este diferenta dintre antrenamente individuale si cele de grup inafara faptului ca ora se desfasoara unu la unu? Cui ii este adresat acest tip de antrenament? Cat costa programul de antrenamente personale?

Pana sa raspund la aceste intrebari voi incepe prin a va spune ca incepand cu luna martie voi tine ore de antrenamente personale.

Care este diferenta dintre antrenamentele personale si cele de grup?

Antrenamentele personale sunt un fel de “reteta doar pentru tine”. Ce inseamna asta? Asta inseamna ca programul de exercitii este gandit de catre instructor tinand cont de mai multi indici precum tipul constitutional, starea sanatatii, conditia fizica, varsta si altele. Acesta este marele avantaj atunci cand se lucreaza unu la unu.
Desigur si antrenamentele de grup sunt elaborate in asa fel incat sa fie de ajutor celor care merg la aceste ore, doar ca, sunt antrenamente ce se axeaza in cea mai mare parte pe grupele musculare mari.

Cui i se adreseaza acest tip de antrenament?

Oricui. Oricine isi doreste si simte ca are nevoie de o abordare individuala, de un orar flexibil al antrenamentelor, poate merge la ore de personal training. Antrenamentele individuale reshape se desfasoara in cadrul studioului Victoria Barladeanu intr-o sala aparte, special amenajata pentru acest tip de sedinta. Sedintele sunt stabilite de comun acord ceea ce permite un grad inalt de flexibilitate.

Cat costa programul de antrenamente individuale reshape?

Costul programelor de antrenamente individuale variaza de la o sala la alta tinand cont de politica companiei.
Abonamentul de antrenamente individuale reshape include 10 sedinte valabile timp de 5 saptamani (2 sedinte pe saptamana) iar monitorizarea prin cantarire si masurare se face saptamanal. Costul programului este de 450 lei.

Daca aveti si alte intrebari la care doriti sa aflati raspunsul sau sunteti decisa sa incepem un astfel de program atunci imi puteti lasa un mesaj pe pagina de facebook Reshape by Rada Baltag

Comments

comments